Lyssna på detta och njut!

Outasight - Good evening


LUSH!!

Jag ville testa lite nya tvålar och köpte därför några från lush för ett par veckor sedan. De luktar väldigt gott när man tvålar in sig, så om man gillar att lukta gott testa några och tala om för mig vad ni tycker om tvålarna!
Rock Star Soap(tvål), I Should Coco(tvål), och en bubbelbit men jag minns inte vad den hette...

Threapy (massagebar)


Ny hudvårdsserie
Jag tänkte testa lite nya produkter från Clarins för att se om min hud kan se bättre ut. Jag är ett klassiskt fall av torra kinder, hud som flagnar ibland men som ändå är oljig i T-zonen (hakan, näsan och pannan). Jag lider inte av att min hud producerar så mycket oljor att det syns i form av glans under dagen, men jag har ändå behovet av att min hud ska se ren och fräsch ut.

Jag hoppas innerligen att dessa produkter ska kunna ge mig synbara resultat så att jag kan ge upp jakten efter den perfekta hudvårdsserien. 
Daily Energizer Cleansing Gel 75ml 145 kr               
Daily Energizer Wake-Up Booster 125ml 195krDaily Energizer Creme-Gel 30ml 275 kr


Jag återkommer med synpunkter om dessa produkter efter att jag har testat dem i några veckor. Då får ni veta om produkterna funkade för mig och vad jag tyckte om dem! Håll utkik!


Yves Saint Laurent

Något som jag älskar är smink som har snygga förpackningar. Ett mycket känt märke är Yves Saint Laurent med sitt eleganta, stilsäkra utseende. Självklart är det inte förpackningen som får en att se bättre ut, så att produkten inuti är bra är ett måste. YSL har kvalité!

Nackdelen är att det är ett ganska dyrt märke vilket gör att man inte alltid faktiskt köper Yves Saint Laurents produkter utan väljer istället ett billigare alternativ. Dock kan man ibland få unna sig lite ytlig skönhet för det förtjänar man :) 
Läppstift
Nagellack


Läppglans  med pärlglans                                              Läppglans med guldig undertonBlush för en mer                        Creme blush                                     Blush on the go
intensiv look                                                                             -superenkelt att applicera

Kolla in www.ysl.com där finns ännu fler skönheterps. Funkar superbra som present!


Owen WilsonBehöver man ens säga något mer!!?


Genialtunderhållande!

Hjärtan! <3 <3 <3 <3 <3

Målade hjärtan som inte är helt perfekta för en mer ungdomlig look.

Kanske tillsammans med skinnjackan för att dämpa den tuffa känslan som man får av jackan!

Supersnyggt om man frågar mig :)It's true we'll make a better day


spola till 1:30 för det är då som Jaime Fox cut the cheese

[...]We are all a part of
God's great big family
And the truth, you know love is all we need[...]

[...]When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall[...]Beställt NYX!!

Önskar att eleven hade haft jumbo-eyepencils från NYX, för har hört att de är hur bra som helst. Fick nöja mig med denna palette som verkligen innehåller allt man behöver för att få stor variation i sin kollektion. Denna månad kommer den bli min för 379 :-

Boxen innehåller 36 ögonskuggor, 12 glittergels, 3 puder, vilka kan användas för att måla konturer med, samt 3 styck rouge.

Bild lånad av eleven.se

Dagbok

Det var en smart person som en gång sa att om livet är värt att levas då är det värt att minnas. Jag håller till hundra procent med denne vice man/kvinna som yttrades dessa ord. Man vill inte leva ett liv som man inte vill minnas eller som inte är värt att minnas.

Det är lite svårt att komma ihåg allt då man inte är så pass skärpt i varje situation att man memorerar alla detaljer för att kunna minnas dem för alltid. Därför kan det vara bra om man tar hjälp av yttre faktorer. Man kan köpa en kamera och spela in sitt liv eller ta kort och försöka återväcka minne eller så kan man skriva dagbok. Något av det allra finaste som finns är att läsa sin dagbok och minnas vad som hände, hur man upplevde det och hur glädjen eller tårarna kommer tillbaka av orden man läser.

Man behöver inte ha en fin dagbok då ens liv man skriver redan är vackert nog men jag gillar när mina dagböcker har en klassisk skönhet. Jag tänkte därför ge er tips på en dagbok som man längtar tills man får skriva i.

De kommer från www.live-inspired.com och kostar $9,95, vilket inte är så farligt. Dessa är så klart inte de enda fina dagböckerna man kan få tag på och en dagbok behöver inte ens vara en bunden bok. Man kan skriva sitt liv på post-it lappar om man så känner för eller i datorn om det känns roligare.

 

                                                                                                          bild från live-inspired.com Wearable yellow&green eyemakeup


Denna look är dramatisk, men håller sig på ett plan som gör att man kan ha den både till vardags och kväll!  Jag  ska visa er hur ni kan uppnå den väldigt enkelt :) Blir det inte bra första gången då är det bara att börja om - Lycka till  
Börja med att  applicera en eyeprimer, ex toofaced shadow insurance, över hela ögonlocket ända upp till ögonbrynet. Glöm inte att även applicera lite under ögat för där kommer vi också ha ögonskugga!


Ta nu fram en gul ögonskugga och lägg den över nästan hela ögonlocket - behövs inte appliceras ända ut


Ta nu en grön färg och applicerade den på utsidan av ögat. Vinga den mot ögonbrynsspetsen som på bilden.Ta nu den gröna färgen och applicera den på det under ögonlocket nära ögonfransarna. Ta  sedan fram en puffig borste och blenda den gröna ögonskuggan in mot ögat. Vi vill inte att det syns några skarpa linjer. 


Ta nu fram en vit ögonskugga och applicera den i mitten på ögat. Ta fram den fluffiga borsten igen och blenda in den med de andra färgerna.Nästa steg är att ta fram en mörkgrön färg med brun underton,( eller så blandar man grönt och brunt) och applicera den på yttersidan av ögat precis under ögonbrynsbenet. Blenda ut färgen igen så att man inte ser skarpa linjer

Ta nu fram en brun färg och målar ett steck från "ögonspetsen" mot ögonbrynet men inte riktigt ändå upp till ögonbrynet. Blenda sedan ut denna linje men endast med en rörelse som går jämsides med linjen. Alltså inte i cirklar eller vertikalt.

Måla med en svart eyeliner på insidan av ögonfranslinjen - både övre och undre.Välj nu en maskara av ditt val och applicera den utan att det blir klumpar. Om du målar med en rörelse som går åt sidan kommer ditt öga att verka större!

iPad who?

Kolla in denna skönhet som kallas "sonel" av lovely&coHoppas den produceras!En snygg fashionista med sin elektronik -lovely. endast 25cmx12cm


 

Sitta ute och titta på film utan att det ser kontigt ut då man utan problem kan ha på fodralet!Ser ni den svarta rutan? -Det  är trackpaden - genialt!Give me - hoppas lovely&co tillverkar den :) Än så länge är det bara en idé men hoppas att den snart kommer ut i marknaden - vem vill inte ha den liksom?

                                                                                                           

                                                                                                  Bilder från lovely&co

Nageldesign - blomma


Denna eleganta nageldesign är hur enkel som helst att uppnå - skrolla ner så visar jag hur!Börja med att ta fram tre färger du gillar, base coat samt top coat.Applicera ett lager base coat på naglarna.Ta nu fram en av färgerna du vill använda som grund och måla så att du får en täckade yta.
Jag målade på två lager - väntade några få minuter på att det första lagret skulle torkat innan andra appliceringen.


Ta sedan fram den färg du vill ha på motivet. När du nu ändå håller på att ta fram grejer kan du hämta en tandpetare för att använda som vårt verktyg strax.


Ta fram penseln och forma fem prickar i en cirkel...


...vänta cirka 10 sekunder och ta sedan tandpetaren och dra in prickarna mot mitten så att de alla förs samman mot mitten av cirkeln.


För att ge blomman lite mer dimension valde jag att ta fram en lite mörkare lila färg och måla en liten cirkel i mitten - Jag  hoppar över ringfingret för där har jag en liten överraskning...... ta fram en diamantsten (fake) och topcoat, som fungerar som vårt lim. Doppa spetsen av tandpetaren i top coat och ta sedan med spetsen på strasstenen övre sida. Top coaten på tandpetaren kommer fungera som en "magnet" och stenen kommer därför inte att ramla av. Gör nu som så att du målar lite top coat precis på den yta som du vill ha strasstenen på. Lägg sedan stenen på den ytan och tryck på den med tandpetaren - håll en kort stund för att fixera. 

Det finns lim som man oftast får med när man köper strasstenar men eftersom topcoat funkar minst lika bra behöver man inte lägga ner pengar på det om man inte redan skulle ha lim till hands.

Vänta tills designen har torkat helt och hållet och måla sedan ett lager med top coat för att skydda din design och för att ge det glans.

Lycka till!


Must have

Tänk att få detta halsband från little white chapel av någon speciell! Wow alltså, så himla gediget. "Jag älskar dig" - på franska - kan det bli mer romantiskt. 

Fånga mig för jag faller!Tips på gåvor

Något som ibland kan vara riktigt jobbigt är att komma på vad man ska köpa till någon som fyller år eller till någon som firar något speciellt. Ännu ett dilemma som kan förekomma är att man inte kan komma på vad man  själv ska önska sig till sin födelsedag, vid högtider och så vidare.

Ibland känner jag att jag inte önskar mig något speciellt...dock kan man ju bara glömma att folk kommer tomhänta till födelsedagen bara för att man säger att man inte önskar sig något - därför borde man be om något som man kommer ha nytta av då familj och vänner ändå lägger ner pengar på en present!

Med det sagt, tänkte jag börja denna serie av "buy a gift" med att ge tips på en present som jag skulle älska om någon kunde ge till mig;
På en sida som ni hittar här finner ni dessa fina halsband, och många fler, som man kan ge till sin partner, bästavän, mamma, pappa, syster, bror - ja ni fattar- ALLA kan behöva lite bling i sitt liv ibland och varför inte blinga det med denna vackra gåva som visar hur mycket någon bryr sig om en!

Det som jag gillade med dessa är att de är så enkla men vackra och framför allt personliga! Och sen som grädde på moset så går de att matcha med allt man har på sig!

Min absoluta favorit på hemsidan hittar ni här. Med en text som "You have my heart" till den man älskar blir det inte bättre än så!Nageldesign!

Om ni vill fixa naglarna då har jag ett superenkelt tips för er!|Börja med att applicera ett lager av en bas-nagellack. De kallas oftast "base coat" och hjälper det pigmenterade nagellacket att ge en finare yta, hålla längre samt förhindra att dina naglar blir missfärgade av nagellacket. 


|Fortsätt nu med att måla två lager av en ljusgrön färg. Den jag använder har lite glitter i och är ganska transparent.| Ta nu fram ett svart nagellack och måla ett streck rakt över nageln. Försök få alla streck att se lika stora och raka ut!


| Ta nu fram den gröna färgen igen och försök ta bort så mycket som möjligt av färgen på borsten så att endast lite är kvar. Måla tvärs över nagel flera gånger för att skapa en fin effekt! notera att man ska kunna se det svarta under de gröna stecken som målas.


|
Ta fram en tops, doppa den i nagellacksborttagning och ta bort nagellack som hamnat utanför nageln.

|Vänta fem minuter eller mer och måla sedan med en "top coat" för att designen ska glänsa och skyddas från stötar och annat!

Du är klar!!


Testa med att byta den gröna färgen mot din favorit färg och se hur designen ändras!

Nagellacken som jag använde köpte jag utomlands, därför vet jag inte var man kan köpa den då namnet på flaskan har suddats ut. Men ett märke som jag starkt rekommenderar är China Glaze olika färger. OPI är en annan men lite prisvärd nagellack jag rekommenderar. Ni kan hitta China Glaze på eleven.se eller i många kosmetik affärer.

Lycka till och kom tillbaka för fler tips!

Ögonsmink till Balen!

Balen närmar sig för många och det är mycket som ska planeras! Klänningen ska köpas eller sys upp, accessoarer ska väljas och sminket måste se perfekt ut!

Det finns många olika sorter sminkningar som funkar bra  till bal och idag ska jag visa er en mycket fin look som fungerar för alla oavsett färg på klänningen!

Börja med att applicera en primer på ögonen för att undvika att ögonskuggan klumpar sig och för att den ska hålla hela dagen. Exempel Too faced shadow insurance som är superbra!

Välj sedan en ögonskugga som matchar din hudfärg och lägg den över hela ditt ögonlock. Detta för att man ska kunna "blenda" ögonskuggorna lättare.> Fortsätt nu med att applicera en mörkbeige- färg över hela ditt ögonlock och blenda så att det inte finns några hårda linjer någonstans.

>Ta nu en brun färg och applicera denna precis under ögonbrynsbenet. Arbeta in färgen och kom ihåg att blenda för att undvika hårda kantlinjer.
> När du har byggt upp denna grund som ger struktur  och markerar ögonbrynsbenet är det dags att ta fram en lite ljusare nyans av brun med lite glitter i. Applicera denna i mitten och gå mot näsan. Försök blend ut så att inga skarpa linjer syns.>Ta nu en mörkbrun färg och applicera denna precis under ögonbrynsbenet, på utsidan av ögats yta. Kom ihåg att blenda så att det inte syns skarpa linjer, och så att skuggan skapar dimension.

>Lägg sedan på en eyeliner med en kajalpenna eller eyeliner av ditt val.

>ta en vit ögonskugga precis i mitten av ögat för att "highlighta" ögat - detta steg öppnar upp ögat och ger lyster!

>Ta nu den mörkbruna färgen och måla precis vid dina nedre ögonfransar.

>Ta sedan kajalpennan och måla 1/3 av ögat med början från utsidan av ögat. Ta fram en tops och blenda ut det hårda stecket så att den knappt syns utan bara lämnar en mycket elegant skugga. 

>Applicera en vit ögonskugga precis under ögonbrynet för att framhäva det Lägg det även på innehörnet av ögat för att lysa upp det området och ge en mer fräsch look. Glöm inte det i viktigaste- mascara!


Nu är du klar!

Om du vill intensifiera looken kan du lägga svartkajal på ögats insida!

Denna klassiska look kan även bäras i andra sammanahang så som fest & middagar.

...................................................................................................................................................................

Jag kommer lägga upp några andra varianter av ögon-makeup som passar till olika  kläningar beroende färg eller stil på klänningen.

Att inte lägga ner pengar på en dyr makep som man kan fixa på sig själv innebär mer pengar över till skor, väska och smycken! :) yaaay!


Test 123 Test

Hallå... Test, ett, två tre, test... Någon som hör...?

RSS 2.0