Party with NYX cosmetics


I denna tutorial använde jag endast denna pallette - "Makeup Artist" av NYX cosmetics.Detta är looken som jag satte ihop. Observera att färgerna är lite intensivare i verkligheten än på vissa bilder. (Jag ska klura ut hur jag får skarpa bilder som ger rätt färger så håll ut :D) Börja som vanligt med att applicera en ögonprimer för att ögonskuggan ska hålla hela dagen/kvällen och för att få jämn applicering av färgerna samt för att få mer pigmenterande färger. 
Ta fram en platt appliceringsborste och en kopparfärg(B5), applicera ögonskuggan över hela ögonlocket.
Ta nu fram en fluffig borste och en vit färg(A4). Applicera denna precis under ditt ögonbryn samt längst in på ögonlocket och mot näsbenet där det kan vara en mörkskugga.Nu är det dags att markera "creasen" med hjälp av en mörk färg. Jag använde en brun färg med lila underton(A3). Ta fram en fluffig borste igen och applicera ögonskuggan med hjälp av den.
Fortsätt bygga upp den brun/lila färgen på creasen tills du uppnått den intensitet du önskar. När du är nöjd ta lite mer av den bruna(A3) färgen med tippen av en ögonskuggsborste och applicera den precis under de nedre ögonfransarna.

Applicera en brun eyeliner med en eyepencil och glöm inte maskaran! 
- Done

Lycka till :)


Summer look - Korallfärger

Korallfärger är stort varje sommar, så därför har jag satt ihop en lite look som man kan ha varje dag av sommarn om man så önskar! 

Den funkar till vardags men om man vill omvandla looken för att passa till kvälltid är det bara att lägg lite mörk (svart) ögonskugga på utsidan av ögat och blanda in den ordentligt!

Paletten jag använde kommer från costal scents (matte) men ni kan använda vilka färger ni än har eller beställa en från deras hemsida eller ebay. 
Detta är resultatet. Skrolla ner för att se hur man lätt fixar den på sig själv.

 


Börja med att applicera en ögonprimer för att ögonskuggan inte ska klumpa ihop sig och för att den ska hålla hela dagen.Ta fram en korallfärgad ögonskugga (färg 9B i paletten ).  Alternativt kan ni ta en orangefärgade ögonskugga. Applicera ögonskuggan över hela ögonlocket som på bilden.Ta nu en ljusare nyans av samma färg (9A) och applicera över ögonskugga. Koncentrera mest på insidan av ögat för att ljusa upp den delen. 

 


Nu är det dags för att ge ögat lite dimension så ta därför fram en brun färg (10E) och applicera denna färg på yttredelen av ögonlocket. Se till att inte få några skarpa linjer genom att blanda in ögonskuggan ordenligt in i de andra färgerna.Nu är det dags att rita eyeliner. Jag valde en gråeyeliner men en svart funkar också bra om man inte har tillgång till en grå. Måla linjen så att den blir tjockare ju längre ut man kommer.  

-KLART


 

 


RSS 2.0