Tips på gåvor

Något som ibland kan vara riktigt jobbigt är att komma på vad man ska köpa till någon som fyller år eller till någon som firar något speciellt. Ännu ett dilemma som kan förekomma är att man inte kan komma på vad man  själv ska önska sig till sin födelsedag, vid högtider och så vidare.

Ibland känner jag att jag inte önskar mig något speciellt...dock kan man ju bara glömma att folk kommer tomhänta till födelsedagen bara för att man säger att man inte önskar sig något - därför borde man be om något som man kommer ha nytta av då familj och vänner ändå lägger ner pengar på en present!

Med det sagt, tänkte jag börja denna serie av "buy a gift" med att ge tips på en present som jag skulle älska om någon kunde ge till mig;




På en sida som ni hittar här finner ni dessa fina halsband, och många fler, som man kan ge till sin partner, bästavän, mamma, pappa, syster, bror - ja ni fattar- ALLA kan behöva lite bling i sitt liv ibland och varför inte blinga det med denna vackra gåva som visar hur mycket någon bryr sig om en!

Det som jag gillade med dessa är att de är så enkla men vackra och framför allt personliga! Och sen som grädde på moset så går de att matcha med allt man har på sig!

Min absoluta favorit på hemsidan hittar ni här. Med en text som "You have my heart" till den man älskar blir det inte bättre än så!







Kommentarer
Postat av: Anonym

jag ska skaffa en sån till min bästa kompis :)

tack för tipset

2010-03-22 @ 15:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0