Christmas look

eyeprimer är viktigt

Hej,
tänkte visar er varför det är viktigt att använda primer innan ni applicerar en ögonskugga. Nedan kommer ni att se att ögonskuggans pigment blir mer tydlig om man använder eyeprimer och resultatet blir väldigt fin och täckande.

Något annat som är riktigt positivt är att man inte behöver använda lika mycket ögonskugga eftersom färgen fastnar direkt på ögonlocket och spills inte bort genom fall på kinden. 


Vackert hår

Köpte dessa hårprodukter - hårspray och mousse.
Återkommer snart med mina synpunkter om vad jag tycker om dem!

MAC -lustre- High Tea A99

I slutet av augusti 2010 köpte jag mitt allra första läppstift från MÄC cosmetics :) Jag har aldrig egentligen brytt mig om läppstift eftersom läppglans alltid har varit det första och i många fall enda alternativet men jösses vad jag gillar mac och har en helt annan bild av läppstift :) I LOVE THEM!!
.
Jag ville ha ett läppstift som både var bra till vardag och som jag kunde ha på mig för att se uppklädd ut till fest. "High Tea" passar perfekt till det och jag längtar tills jag köper fler läppstift och ser min kollektion av fantastiska färger växa.
.
Detta läppstift är perfekt som present - och nu när julen närmar sig så passar denna färg både bra till syster, flickvän och mamma! Det blir lätt att köpa julklappar i år! :)
.
Nedan ser ni en swatch av läppstiftet. Älskar att det är sån glansig finish!

RSS 2.0