Wearable yellow&green eyemakeup


Denna look är dramatisk, men håller sig på ett plan som gör att man kan ha den både till vardags och kväll!  Jag  ska visa er hur ni kan uppnå den väldigt enkelt :) Blir det inte bra första gången då är det bara att börja om - Lycka till  
Börja med att  applicera en eyeprimer, ex toofaced shadow insurance, över hela ögonlocket ända upp till ögonbrynet. Glöm inte att även applicera lite under ögat för där kommer vi också ha ögonskugga!


Ta nu fram en gul ögonskugga och lägg den över nästan hela ögonlocket - behövs inte appliceras ända ut


Ta nu en grön färg och applicerade den på utsidan av ögat. Vinga den mot ögonbrynsspetsen som på bilden.Ta nu den gröna färgen och applicera den på det under ögonlocket nära ögonfransarna. Ta  sedan fram en puffig borste och blenda den gröna ögonskuggan in mot ögat. Vi vill inte att det syns några skarpa linjer. 


Ta nu fram en vit ögonskugga och applicera den i mitten på ögat. Ta fram den fluffiga borsten igen och blenda in den med de andra färgerna.Nästa steg är att ta fram en mörkgrön färg med brun underton,( eller så blandar man grönt och brunt) och applicera den på yttersidan av ögat precis under ögonbrynsbenet. Blenda ut färgen igen så att man inte ser skarpa linjer

Ta nu fram en brun färg och målar ett steck från "ögonspetsen" mot ögonbrynet men inte riktigt ändå upp till ögonbrynet. Blenda sedan ut denna linje men endast med en rörelse som går jämsides med linjen. Alltså inte i cirklar eller vertikalt.

Måla med en svart eyeliner på insidan av ögonfranslinjen - både övre och undre.Välj nu en maskara av ditt val och applicera den utan att det blir klumpar. Om du målar med en rörelse som går åt sidan kommer ditt öga att verka större!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag tycker det blev jättefint! keep up with the good work!jag skulle vilja gärna se en annan design på bloggen. lite andra färger och så en kanske mer personlig header.

2010-03-22 @ 21:24:38
Postat av: Diarta

Vart har du lärt dig att sminka så bra sweetie?

2010-03-24 @ 04:50:09
URL: http://aupairdiarta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0