Party with NYX cosmetics


I denna tutorial använde jag endast denna pallette - "Makeup Artist" av NYX cosmetics.Detta är looken som jag satte ihop. Observera att färgerna är lite intensivare i verkligheten än på vissa bilder. (Jag ska klura ut hur jag får skarpa bilder som ger rätt färger så håll ut :D) Börja som vanligt med att applicera en ögonprimer för att ögonskuggan ska hålla hela dagen/kvällen och för att få jämn applicering av färgerna samt för att få mer pigmenterande färger. 
Ta fram en platt appliceringsborste och en kopparfärg(B5), applicera ögonskuggan över hela ögonlocket.
Ta nu fram en fluffig borste och en vit färg(A4). Applicera denna precis under ditt ögonbryn samt längst in på ögonlocket och mot näsbenet där det kan vara en mörkskugga.Nu är det dags att markera "creasen" med hjälp av en mörk färg. Jag använde en brun färg med lila underton(A3). Ta fram en fluffig borste igen och applicera ögonskuggan med hjälp av den.
Fortsätt bygga upp den brun/lila färgen på creasen tills du uppnått den intensitet du önskar. När du är nöjd ta lite mer av den bruna(A3) färgen med tippen av en ögonskuggsborste och applicera den precis under de nedre ögonfransarna.

Applicera en brun eyeliner med en eyepencil och glöm inte maskaran! 
- Done

Lycka till :)


Kommentarer
Postat av: simone

Riktigt snygg sminkning! :)

2010-05-10 @ 14:34:27
URL: http://fattybom.se
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

verkligen snyggt :)

2010-05-12 @ 09:22:28
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: simone

Grymt snyggt!

2010-06-13 @ 13:08:36
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0