Summer look - Korallfärger

Korallfärger är stort varje sommar, så därför har jag satt ihop en lite look som man kan ha varje dag av sommarn om man så önskar! 

Den funkar till vardags men om man vill omvandla looken för att passa till kvälltid är det bara att lägg lite mörk (svart) ögonskugga på utsidan av ögat och blanda in den ordentligt!

Paletten jag använde kommer från costal scents (matte) men ni kan använda vilka färger ni än har eller beställa en från deras hemsida eller ebay. 
Detta är resultatet. Skrolla ner för att se hur man lätt fixar den på sig själv.

 


Börja med att applicera en ögonprimer för att ögonskuggan inte ska klumpa ihop sig och för att den ska hålla hela dagen.Ta fram en korallfärgad ögonskugga (färg 9B i paletten ).  Alternativt kan ni ta en orangefärgade ögonskugga. Applicera ögonskuggan över hela ögonlocket som på bilden.Ta nu en ljusare nyans av samma färg (9A) och applicera över ögonskugga. Koncentrera mest på insidan av ögat för att ljusa upp den delen. 

 


Nu är det dags för att ge ögat lite dimension så ta därför fram en brun färg (10E) och applicera denna färg på yttredelen av ögonlocket. Se till att inte få några skarpa linjer genom att blanda in ögonskuggan ordenligt in i de andra färgerna.Nu är det dags att rita eyeliner. Jag valde en gråeyeliner men en svart funkar också bra om man inte har tillgång till en grå. Måla linjen så att den blir tjockare ju längre ut man kommer.  

-KLART


 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0